De verhuur - Welkom bij 123-box SelfStorage voor Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik en Loon op Zand.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De verhuur

De verhuur

U wilt een opslagbox huren.

Opslagruimte huren bij 123-box is heel eenvoudig en 1 - 2 - 3  geregeld.

Bij een bezoek aan ons bedrijf in Waalwijk krijgt u van de Store manager uitleg over de verschillende mogelijkheden. U krijgt een rondleiding door het gebouw en u heeft de mogelijkheid om de ruime keuzes aan boxen te bezichtigen. Ook krijgt u uitleg over de veiligheid en de flexibiliteit van ons bedrijf.

De boxen zijn al te huur vanaf 1.5m2 en hebben allemaal een vrije hoogte van 2.70m tot 3.00m.

Als u een opslagruimte heeft gekozen kunt u deze reserveren.

U ontvangt van ons een huurovereenkomst en betaald de borgsom welke gelijk is aan 4 weken huur. Tevens ontvangt u uw persoonlijke toegangstag (de sleutel welke toegang geeft tot het gebouw) en het slotje voor uw box.

Na betaling van de borg en de huur van de eerste maand wordt uw toegangstag geactiveerd en heeft u toegang tot het gebouw van 06.00 uur tot 22.00 uur.

Om 22.00 uur dient u het gebouw verlaten te hebben.

U kunt met uw auto het laad en los gedeelte binnenrijden zodat u veilig en droog uw spullen vanuit uw auto kunt laden en lossen. Vervolgens kunt u met behulp van de aanwezige transportmiddelen uw spullen makkelijk en snel naar uw box brengen.
Gelieve de transportmiddelen na gebruik weer terug te zetten.

Voor transport van en naar uw box kunt u gratis gebruik maken van een gesloten aanhangwagen, vraag de store manager naar de voorwaarden.
Attentie, reserveer tijdig uw box en wacht niet tot het laatste moment, boxen zijn niet altijd in elke maat beschikbaar.
Mocht u een opslagruimte willen huren heeft u nodig:
· Geldige legitimatie (paspoort, rijbewijs of Nederlandse ID kaart)
· Een recente adresbevestiging (bv. Een recent bankafschrift)
· Als u zakelijk een box wilt huren verzoeken wij u ook een uittreksel van KVK te tonen waaruit  blijkt dat u tekenbevoegd bent.
· BTW nummer (alleen bij zakelijke huur)
· Borgsom welke gelijk is aan 28 dagen huur
 
Telefoon: 0416-347 917
Email: info@123-box.nl

Industrieweg 13A Waalwijk
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu